Er det noen som vil kjøpe en billig badeshorts?

Viktig melding til alle reisende til Rio de Janeiro: Gaten er i ferd med å stenge.

Av: Stein-Erik Stormoen, sportsjournalist VG

Alt annet enn seier vil være en gedigen skuffelse, sa Drillo på landslagimg-6568-jpgoslo-201-518ets pressetreff torsdag. Skuffet ble vi. Gedigent.

For nå er Norge i ferd med å falle av i det som mange mente var tidenes enkleste kvalifiseringsgruppe. Sveits skulle få kamp av Norge om seieren.

Men nå er også Island foran og innehar i øyeblikket play off-plassen. Det er selvfølgelig fortsatt mulig å ta den. Men lite gir håp om det her vi sitter – skuffet – akkurat nå.

Drillo snakket også om at han hadde sett at Albania ble lurt av Kamerun med hurtige dødballer. Fredag var det vi som ble lurt. Det hurtige frispark ble tatt, de norske spillerne sov og ballen hang i garnet bak Rune Jarstein.

Kaizers Orchestras «Hjerteknuser» begynte å spille i hodet.

rio16-jpgr-dmerket-i-563

DEILIG: Ipanema-stranden virker ikke spesielt nære for Norge neste sommer akkurat nå. Foto: NTB Scanpix.

Norge skal ha for sluttspurten. Moa og Markus Henriksen var blant dem som fikk kjempesjanser til å utligne. Alt annet enn avslutningene ble gjort rett. Men det ville seg rett og slett ikke.

For dette var Albania-fansens – som det virket som om var i overtall på Ullevaal – kveld.

Alexander Søderlund fikk sjansen på kant i Daniel Braatens karantenefravær, og hadde ingen god dag på jobben. Med forbehold om at Joshua King selv har sagt at han ikke orket mer enn en halvtime etter skaden, mener jeg det tok for lang tid før han kom inn.

Drillos ansiktsutrykk da han holdt hendene til ansiktet og så tomt ut i lufta. Ti rødkledde spillere med et teppe av skuffelse over seg ute på gressmatta – mens de albanske spillerne feiret rundt dem.

Det var bilder som talte sitt klare språk. Stivfrosne på Ullevaal etter å ha tapt hjemme mot Albania. Lenger unna sambadansing i sanden på Copacabana i Rio er det vanskelig å komme.

Hva tror du? Ser vi Norge i Brasil-VM?

@VGNettStormoen