Kan flamboyante Neymar bli Messis lekekamerat?

SUPERPARET: Neymar og Lionel Messi hilser før kampen i Lima natt til onsdag. Foto: Reuters

SUPERPARET: Neymar og Lionel Messi hilser før kampen i Lima natt til onsdag. Foto: Reuters

 

Av Sindre Øgar, sportsjournalist i VG Nett

(VG NETT) I natt spilte Neymar (21) og Lionel Messi (26) fotball på samme bane – for hvert sitt lag. Snart skal de spille sammen for Barcelona.

Bildet av de to sammen – begge med nummer ti på ryggen og med kapteinbind rundt bicepsen – før kampen mellom «Messis venner» og «Resten av verden» i Peru i natt får meg til å drømme om høsten.

Sommeren kan bare passere. Jeg vil ha mørke Champions League-kvelder.

Den ene fra Brasil, den andre fra Argentina. Den ene får lommepenger av Nike, den andre av Adidas.  Den ene flamboyant, den andre grå.

Begge er vant til å være best – og «fus» i alt. Nå må de dele broderlig. Hvordan skal det gå? Hvem skal ta frisparkene?

Det finnes i hvert fall ikke bedre lekekamerater i fotballverden – hvis de bestemmer seg for å leke.

Hvis Zlatan Ibrahimovic dilter etter Carlo Ancelotti til Real Madrid (som avisen Sport hevder) – og Cristiano Ronaldo blir boende i den spanske hovedstaden – kan det bli Messi/Neymar mot Ronaldo/Zlatan. Det blir i så fall så mye fotballmoro at det kan bli for mye.

Det er én ting som slår meg når jeg ser Neymar. Og det er at leken fortsatt betyr mye for ham når han spiller fotball. Tar vi godt nok vare på lekne spillere i Norge? Jeg tror ikke det holder å bygge kunstgressbaner for å få fotballferdigheter i verdensklasse. Det må være gøy også.

Selvfølgelig ble det holdt lekestue i Lima i natt. Både Messi og Neymar scoret to – sistnevnte med et skudd fra over 40 meter.  Det målet kan du ser her!

Og hvis du vil se Neymars «ydmykelse» av Diego Lugano, bør du se på dette. Da skjønner du kanskje at det bare er å glede seg.

Hvordan tror du samarbeidet mellom Messi og Neymar blir?

11 tanker om “Kan flamboyante Neymar bli Messis lekekamerat?

 1. Begge er vant til å være best – og «fus» i alt. Nå må de dele broderlig. Hvordan skal det gå? Hvem skal ta frisparkene?

  Sånn jeg ser det er ikke Neymar engang nest best på barcelona, ikke er han nummer 3 heller. Messi er den ubestritte beste spillern i verden. Messi er fremdeles fus i alt.

 2. Neymar er jo ikke i nærheten av Messi engang. Forstår ikke dette mediesirkuset rundt Neymar. La guttungen i det minste oppnå noe ordentlig først, før man begynner med dette tullballet.

  • oppnå noe ordentlig? Brasil ble nettopp vinnere av confederacion cup i brasil mest pga neymar og du skriver at han ikke ha oppnåd noe ordentlig? Det median vil si er at han er talentfull og er en av verdens beste. hvis du begynner aa følge litt mer med paa fotball saa vil du forstaa hva de mener.

  • Neymar er ikke i nærheten? se å våkne opp! neymar er 21 år og sånn som han leker seg på banen og scorer fantastiske mål på bade frispark og eller, som igår natt ydmyket han andre fotballspillere en etter en, og scoret fra 40meter. våkne opp,

 3. Haha! Ronaldo er vel laaangt bedere enn Neymar? Han får mer fra Nike enn det Neymar gjør! Neymar kommer ikke til å leke seg i la liga 😉

 4. Ronaldinho var der og messi var der. Ronaldinho måtte ut!!
  Eto var der og messi var der. Eto’o måtte ut!!
  Zlatan var der og messi var der. Zlatan måtte ut!!!
  Neymar kommer og messi er der fortsatt. Neymar kommer også til å leve i messis skygger!!!!

  Messi er alltid nummer 1. Ingen diskusjon om hvem som tar frispark, det er messi. Messi tar straffer også. Messi er spilleren alle er redd for. Ingen blir redd neymar. Tynn og spinkel og filmer lett.

  • Ronaldinho måtte ut fordi han ble for opptatt av festing og det gode livet, enn å konsentrere seg om karrieren sin. Slikt skjer når du vinner vm som 22-åring, og oppnår det meste som 26-åring.

   I 2010 så var både Maradona og Messi på samme lag. Gjett hvem av dem som fikk mest oppmerksomhet? Er det noen som lever i noens skygge, så er det Messi som lever i El Diegos skygge.

   Men hva vet vel dere guttunger om fotball?

 5. Neymar er et kjempetalent, han har allerede bevist det flere ganger, til dere som er uenige, dere kan ikke en dritt om fotball, så klart er messi bedre enn neymar, men jeg vil si hakke bedre, neymar er fortsatt ung, har fler år på seg, men tro det eller ei, etter messis tid så er det neymar som tar over ballon’di’or. Og forresten så stjal han showet i confederation cup. Viva Neymar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *